Het centrum voor hypnotherapie in Nederland.

Je zoektocht is voorbij!

Gefeliciteerd, je zoektocht is voorbij. Welkom bij HypnoseCentrum Nederland. Met een jarenlange knowhow en als leidinggevend hypnose-opleidingsinstituut kunnen we elke cliënt maximale kwaliteit garanderen. Iets wat niet onbelangrijk is: je geeft immers de hypnotherapeut toegang tot je onderbewustzijn, en dat wil je niet toevertrouwen aan een ondeskundig persoon, toch? Vergeet ook niet dat directe hypnotherapie een kunst is. Het is iets dat alleen goed werkt bij uitvoering door experts welke deze kunst dagelijks uitvoeren. Jouw innerlijke kracht en motivatie samen met onze gedrevenheid, passie en kunde zorgen ervoor dat jij je weer terugvindt in "je beste ik", vrij van klachten en problemen.
 

Afvallen zonder extra moeite

Vriendin afvallen met hypnoseIn de Vriendin, nr 31 (1 augustus 2017) kun je lezen hoe Janneke 14 kg afviel zonder daarvoor extra moeite te hoeven doen. Janneke bezocht onze praktijk voor hypnotherapie in Nijmegen en samen met Lucille werd de doelstelling bepaald. Eerder al was onze praktijk in Meijel te zien in een reportage van de Limburgse tv-zender L1. Hier werd uitvoerig ingegaan op de effecten van de virtuele maagband. Ook RTL4 besteedde aandacht aan de mogelijkheden m.b.t. gewichtsreductie. In een 10 minuten durdende uitzending vertelt Arlette welke mogelijkheden hypnose kan bieden.

Ben jij, net als Janneke, op zoek naar een specialist op het gebied van afvallen, gewichtsreductie of eetverslaving in jouw eigen regio, informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Update januari 2018: Hoe gaat het nu met Janneke?
Delen

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!