Hypnosecentrum Nederland

Hypnosecentrum Nederland

Het HypnoseCentrum Nederland is een samenwerkingsverband tussen professioneel opgeleide hypnotherapeuten die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Met een jarenlange knowhow is het HypnoseCentrum hét kennis-, opleidings- en therapiecentrum voor directe hypnose in Nederland.

Het hoofdkantoor bevindt zich in het Brabantse Boxmeer. Op bijna 600 vierkante meter oppervlakte bevinden zich meerdere therapieruimten, een opleidingsruimte, een immense bibliotheek, kantoren, wachtruimtes en bijvoorbeeld een professionele foto- en videostudio.

Of u nu komt voor een ISO 9001:2015 gecertificeerde opleiding, een internationaal seminar of voor een één-op-één behandeling, u bent altijd van harte welkom. Uw doel is onze missie. Met deze missie in gedachten garanderen we elke cliënt kwaliteit, iets wat niet onbelangrijk is: u geeft immers de hypnotiseur toegang tot uw onderbewustzijn en dat wilt u natuurlijk niet toevertrouwen aan een onervaren persoon, toch?

Directe hypnose is een kunst, iets wat alleen goed werkt bij uitvoering door experts welke deze kunst dagelijks uitoefenen.
 

Hypnosecentrum Nederland
Delen

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!