Skype

beoordeel deze video

Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Nijmegen. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband, Regressietherapie en Sporthypnose gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Nijmegen:
local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands/Engels face kinderen v.a. 7 jaar
history regressietherapie select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr. 1841
Gerigistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Nijmegen

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Nijmegen. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Nijmegen afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Nijmegen?...

Hypnotherapie Nijmegen Lucille van Woerkom
Lucille van Woerkom

Op 21-jarige leeftijd ontdekte Lucille, tijdens een reis naar India, zelf de kracht van hypnose. Het heeft haar sindsdien niet meer losgelaten wat tot gevolg had dat zij de opleiding tot Register Hypnotherapeut volgde. Maar goed is niet goed genoeg voor Lucille. Om haar cliënten optimaal te kunnen helpen reist zij nog steeds de wereld rond op zoek naar aanvullingen op haar indrukwekkende repertoire aan kennis en technieken. Hypnotherapie Nijmegen mag zich dan ook schalen onder de meest ervaren hypnotherapeuten, dit mede door het volgen van tal van masterclasses, gegeven door de allerbeste op dit vakgebied.

Door het helpen van honderden mensen in de afgelopen jaren met directe hypnose, heeft zij een flinke brok ervaring. Cliënten prijzen haar om haar empathisch vermogen en warme voorkomen. Lucille neemt ruim de tijd voor iedereen en biedt altijd een luisterend oor. Het enthousiasme waarmee zij resultaten en doelen weet te bereiken wordt zeer gewaardeerd. Lees maar eens de geweldige ervaringen en recensies die niets te wensen overlaten...


Hypnotherapie Nijmegen Informatie

Hypnotherapie Nijmegen is gelegen in een prachtig monumentaal pand Mondzorg Villa de Wolfskuyl, aan de Graafseweg 232 te Nijmegen met een eigen oprit en voldoende parkeergelegenheid. Hypnotherapie Nijmegen is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als ook met het openbaar vervoer. Haar praktijk bevindt zich in hetzelfde gebouw waar ook meerdere tandartsenpraktijken zijn gehuisvest.

Hypnotherapie Nijmegen is het adres wanneer je op zoek bent naar een blijvende oplossing voor tal van problemen en klachten. Lucille gaat geen uitdaging uit de weg en is ervan overtuigd dat, wat jouw klacht of probleem ook inhoud, er altijd een verbetering mogelijk is. Lucille is niet alleen hypnotherapeut maar ook healer en NLP coach, opgeleid door niemand minder dan de uitvinder van NLP; Richard Bandler zelf.


Hypnotherapie behandeling via Skype
Hypnotherapie Nijmegen biedt tevens de mogelijkheid tot behandelingen via Skype. Maak bovenstaand een afspraak of neem contact op met Lucille van Woerkom

Hypnotherapie Nijmegen ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Nijmegen is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Angeren, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, De Laar, Doornenburg, Duiven, Elden, Elst, Ewijk, Gendt, Grave, Heumen, Huissen, Kekerdom, Ooij, Overasselt, Malden, Molenhoek, Millingen aan de Rijn, Nederasselt, Ressen, Ubbergen, Velp, Winssen, Wijchen en Zetten.


Gelegen in de buurt van Nijmegen:

Directe hypnose Arnhem | Directe hypnose Boxmeer

Stel je vraag aan Lucille

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Nijmegen) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Nijmegen

Adres: Graafseweg 232, 6531 ZZ Nijmegen (Gelderland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: nijmegen (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Nijmegen VR