Hypnotherapie Nijmegen

Hypnotherapie Nijmegen

Haar passie en jarenlange ervaring om met mensen te werken zorgt dat Lucille (Hypnotherapie Nijmegen), gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeute, voor bijna ieder probleem een passende oplossing vindt.

Lucille helpt mensen met problemen waar ze jarenlang, soms al hun hele leven lang, last van hebben. Deze mensen hebben vaak al allerlei langdurige therapieën geprobeerd, maar niets hielp. Ze willen bewust wel, maar onbewust wil het maar niet lukken. Ze zijn ten einde raad. Lucille schudt het onderbewustzijn van deze mensen compleet wakker. Doordat zij direct communiceert met hun onderbewustzijn, wordt nu het probleem wel opgelost!

Wat mensen niet meer voor mogelijk hielden wordt nu waar! Ze zitten weer lekker in hun vel, zijn vrij, verlost van hun probleem, het geluk lacht hun weer toe! Meestal al na 1 sessie.

Doordat Lucille haar werk met hart en ziel doet heeft dat zijn positieve weerslag op haar resultaten. Geen standaard protocol, want iedereen is anders. Ze luistert met aandacht, niets is haar te gek en ze zoekt samen met jou naar een passende, op maat gemaakte en creatieve oplossing. Een oplossing speciaal alleen voor jou! Kernwoorden die haar werkzaamheden omschrijven zijn: *Gedreven, *Doelgericht, *Eerlijk, *Snel Resultaat, * Empatisch, *Creatief, *Mensenkennis.

Sessies mogelijk in Nederlandse en Engelse taal.

Hypnotherapie Nijmegen is gevestigd aan de Bijleveldsingel 13, 6521 AM Nijmegen. Om contact op te nemen via ons contactformulier, klik op de knop "Vraag?" aan de rechter onderzijde.
 

Hypnotherapie Nijmegen - afspraak maken

Hieronder kun je zelf een afspraak inplannen of, indien gewenst en beschikbaar, een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek (20 minuten). Voor een oriënterend gesprek kies "gratis spreekuur" (indien niet beschikbaar kun je uitsluitend een reguliere afspraak maken). 
Hypnotherapie Nijmegen
Lucille van Woerkom
Bijleveldsingel 13, 6521 AM Nijmegen
 
   

accessible
voor invaliden
Niet rolstoel-toegankelijk. Sessie op lokatie mogelijk.
local_parking
parkeren
Ja, voor de deur
transfer_within_a_station
openbaar vervoer
3 min.
 
language
gesproken talen
Nederlands, Engels
 
pool
sporthypnose
Ja
face
kinderhypnose
Ja, v.a. 6 jaar
history
regressie
Ja
select_all
virtuele maagband
Ja
 
group
lid beroepsvereniging
HVNL
local_hospital
agb code
N.v.t.
report_problem
klachtenport. zorg nr.
1841
Hypnotherapie Nijmegen
Promotie HypnoseCentrum Hypnotherapie & Hypnose
Delen

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!