Skype
Aan de rechterzijde kun je direct zelf een reguliere afspraak inplannen bij Hypnotherapie Utrecht. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Utrecht:
accessible geschikt voor invaliden local_parking gratis voor de deur
transfer_within_a_station OV op 2 minuten lopen
language talen: Nl / Eng / Dui
face kinderen v.a. 6 jaar select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr. 0000
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Utrecht?

Let op! Onze praktijk in Utrecht is tijdelijk gesloten. Voor adequate hulp of dringende zaken verwijzen wij je gaarg door naar onze praktijk in Almere.
Hypnotherapie Utrecht afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Utrecht?...

Hypnotherapie Utrecht Jorrit de Feber
Jorrit de Feber

Jorrit is een gepassioneerde hypnotiseur met zijn focus op krachtige sessies met een persoonlijke aanpak. Hij is dan ook altijd op zoek naar een passende oplossing voor zijn cliënt. Jorrit is niet alleen Register Hypnotherapeut, hij heeft ook meerdere aantekeningen van gespecialiseerde masterclasses. Zo past Hypnotherapie utrecht naast directe hypnose op wens ook Hypno-Waving toe, een techniek waarin EMDR wordt toegepast in hypnose. Hypnotherapie Utrecht is ook jouw praktijk wanneer je op zoek bent naar een virtuele maagband consulent of bij specifieke vragen m.b.t. kinderhypnose.
Hypnose Utrecht Anka Nijssen
Anka Nijssen

Anka Nijssen is een vakvrouw en professional in hart en nieren. Haar specialiteiten zijn zeer divers en het is haar overtuiging dat iedereen door middel van directe hypnose een betere kwaliteit van leven kan bereiken. Anka gaat hierbij tot het uiterste en zorgt ervoor dat oplossingen altijd passen bij de persoonlijke omstandigheden en situatie van haar klanten. Ingesleten patronen en misovertuigingen pakt zij dan ook aan op een effectieve wijze zodat veranderingen een blijvend karakter zullen hebben.


Hypnotherapie Utrecht InformatieHypnotherapie Utrecht is gelegen aan de Vechtensteinlaan 12-A te Utrecht en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Parkeren voor de deur is mogelijk maar de praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In deze praktijk werkt Jorrit samen met zijn collega Anka. Door deze samenwerking is er een hecht team ontstaan dat van alle marken thuis is. Ook kinderen (en hun ouders natuurlijk) zijn hier van harte welkom. Anka is als ervaren jeugdhulpverlener tevens geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.


Hypnotherapie Utrecht ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Utrecht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Amerongen, Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Culemborg, Doorn, Hilversum, Leusden, Loosdrecht, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwkoop, Schoonhoven, Soest, Vianen, Woerden, Woudenberg en Wijk bij Duurstede.


Gelegen in de buurt van Utrecht:

Directe hypnose Almere | Directe hypnose Amersfoort

Stel je vraag aan Jorrit/Anka

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons (Hypnotherapie Utrecht) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie
Utrecht

Adres: Vechtensteinlaan 12-A, 3555 XS Utrecht (Utrecht)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: utrecht (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Utrecht VR