Gratis spreekuur hypnose & hypnotherapie

Gratis spreekuur hypnose & hypnotherapie

Met genoegen bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan het gratis spreekuur.

Dagelijks spreken we tientallen mensen via de telefoon die ondanks onze uitvoerige informatie op deze website toch nog vragen hebben. Veelal zijn dit meer specifieke vragen die betrekking hebben op een persoonlijk probleem of issue. Als geen ander kunnen we ons voorstellen dat er tijdens het doorlezen van de informatie nog vragen onbeantwoord blijven. Om je de mogelijkheid te bieden om ook over deze vragen meer duidelijkheid te krijgen, nodigen wij je uit om in een vertrouwelijk één-op-één gesprek al je vragen te stellen, dit geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.
 

In 20 minuten meer duidelijkheid!

Geef ons 20 minuten en je zult een schat aan informatie rijker zijn. Uiteraard zullen we precies uitleggen hoe directe hypnose werkt en hoe de toepassing ervan zijn nut kan bewijzen voor jouw specifieke klacht. Vertrouwen is de basis van een geslaagde behandeling en dus zul je in een persoonlijk gesprek precies te weten komen wie de therapeut is en zijn/haar werkwijze leren kennen.
 

Maak gerust een afspraak

Hoewel deelname aan het spreekuur gratis is, gaan we ervan uit dat indien je hiervoor reserveert je ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn. Indien je behoefte hebt om je partner, een gezinslid, vriend of vriendin mee te nemen dan is deze van harte welkom. Een lekker kopje koffie of thee is vanzelfsprekend.

De meeste therapeuten plannen op regelmatige basis tijd in voor het gratis spreekuur. Onderstaand kun je meteen een online afspraak maken met een beschikbare expert in jouw regio. Vraag ook meteen naar onze uitvoerige en kleurrijke brochure met daarin de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van directe hypnose en hypnotherapie.
 
Delen

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!