Is directe hypnose geschikt voor mij?

Is directe hypnose geschikt voor mij?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen vanwege een hulpvraag. Het meest belangrijke is dat je van een bepaalde klacht, probleem of issue af wilt komen en of directe hypnose je hierbij wellicht kan helpen?

Voordat we hier op ingaan willen we graag benadrukken dat jouw klacht centraal staat. Het maakt eigenlijk helemaal niets uit hoe je ervan af komt, als je er maar van af komt, toch? Welnu, er zijn tientallen manieren en behandelmethoden om mensen te helpen bij klachten. Soms is dit een reguliere medische behandeling en in andere gevallen een alternatieve- of complementaire (aanvullende) behandelwijze. Hoewel iedere therapeut meent dat zijn/haar behandelwijze de meest geschikte is, zijn er maar enkele methoden die echt werken. Dit zijn meestal de behandelwijzen waar je zelf het meeste vertrouwen in hebt, waar jij je goed bij voelt. Behandelingen waarbij je niet zomaar een cliënt, patiënt of nummer bent, maar waarbij er tijd wordt genomen om echt naar je te luisteren. Methoden waarbij je niet alleen als persoon centraal staat maar waarbij er vooral op een doelgerichte wijze wordt gewerkt aan het oplossen van klachten of problemen. 
 

Werkt directe hypnose altijd?

Nee, helaas net als bij elke andere behandelwijze werkt ook directe hypnose niet altijd. Hoewel in meer dan 90% van de gevallen een relevante - en meestal blijvende - verbetering optreedt, kan niet uitgesloten worden dat één behandeling tot afdoende resultaat leidt. Een dokter kan je een pilletje voorschrijven dat bij 80% van de mensen helpt, maar door bijwerkingen zal de andere 20% een ander soort medicijn voorgeschreven krijgen.

Uit onze jarenlange ervaring blijkt directe hypnose een bijzondere krachtige behandelwijze te zijn. De beste resultaten worden geboekt bij mensen die vertrouwen hebben in deze behandeling en in de therapeut zelf. Om daar achter te komen bieden onze therapeuten op regelmatige basis de mogelijkheid tot het bijwonen van een gratis spreekuur. Ga op je intuïtie af en maak pas een afspraak als je er helemaal klaar voor bent!
 

Directe hypnose vs hypnotherapie

De meeste hypnotherapeuten in Nederland hebben een opleiding psychotherapie genoten. Hypnotherapie is in dit geval niet meer dan het toepassen van psychotherapie in lichte trance. De directe hypnotherapeuten van het HypnoseCentrum werken anders: door directe communicatie met het onderbewustzijn worden klachten in het hier en nu behandeld. Daarbij wordt een beroep gedaan op de immense capaciteit van dit onderbewustzijn. We gaan er hierbij van uit dat het onderbewustzijn de oplossing kent - echter alleen niet weet hoe dit te bereiken. Een directe hypnotherapeut is de gids die in staat is om processen om te keren en er voor te zorgen dat datgene dat je bewust wilt ook uitgevoerd wordt door jouw onderbewustzijn. Hij/zij is in staat om conflicten tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn op te lossen om zo de voorwaarden te creëren voor een snelle verbetering van fysieke en mentale klachten en problemen.

Directe hypnosetechnieken zijn er op gericht om snel en efficiënt tot resultaat te leiden. In tegenstelling tot psychotherapie en andere cognitieve therapieën zijn er in de meeste gevallen slechts één of twee behandelingen noodzakelijk. Velen gingen je voor en werden voor ons de beste ambassadeurs. Lees ook eens onze recensies om een indruk te krijgen van de gigantische mogelijkheden met directe hypnose.


Conclusie

Directe hypnose biedt voor veel mensen een permanente en dus blijvende oplossing ten aanzien van soms diepgewortelde en complexe problemen. Alleen als jij bereid bent om hypnose toe te laten en daarbij de instructies van de therapeut volgt, zul je in staat zijn om verbluffende resultaten te behalen, resultaten die je voorheen nooit voor mogelijk gehouden had.

Maak nu een afspraak of reserveer een plekje voor het gratis spreekuur!
Delen

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!